Novi album


Novi video

Sponzorji

TANJA SE VOZI Z NOVIM!

Ker Tanja prisega na rdečo barvo, ji je njen avtomobilski sponzor AVTOŠTALEKER iz Slovenj Gradca tokrat priskrbel novega Golfa 6 v živo rdeči barvi! Srečno vožnjo!

 
Balkan Music Awards 2010

Tanja je minuli vikend nastopila na prestižnem festivalu Balkan Music Awards 2010 v Sofiji, Bolgarija. Kot edina slovenska predstavnica je zastopala Slovenijo s svojo avtorsko pesmijo "S tabo". V družbi eminentnih imen balkanske glasbene scene je osvojila 6. mesto, zmagal je Željko Joksimović s pesmijo "Ljubavi". Galerijo slik si lahko ogledate na portalu: www.facebook.com/tanja.zagar

Tanja je prejela plaketo za Najboljšo pesem Slovenije 2009.

 
NOVI ALBUM: HVALA, KER SI OB MENI TI

NOVI ALBUM "HVALA, KER SI OB MENI TI" OD 25. NOVEMBRA V VSEH TRGOVINAH BIG BANG!!!
Zagotovite si svoj izvod s prednaročilom:
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.


"Hvala, ker si ob meni ti" je naslov prve skladbe z novega albuma Tanje Žagar, ki je hkrati tudi nosilna skladba istoimenskega albuma Hvala, ker si ob meni ti. Nova skladba nadaljuje kontinuiteto Tanjinih velikih uspešnic Tiho, tiho čas beži in Če brez ljubezni bi. Gre za čutno izpovedno balado z optimističnim sporočilom, ki se bo zagotovo dotaknila zvestih Tanjinih poslušalcev. Kot smo že navajeni pri Tanji, je v pripravi tudi že videospot. Tokrat bo režisersko taktirko prevzel atomični Jani Pavec, stvarnik mnogih uspešnih videospotov.

 

Pesem lahko slišite na povezavi: http://24ur.com/ekskluziv/glasba/se-tanja-zagar-boji-ljubljane.html

Videospot pa si lahko ogledate tukaj: http://www.youtube.com/watch?v=Qsv5ylipT-E

Drugi album, ki izide 25. novembra, prinaša 14 popolnoma novih in še neobjavljenih pesmi s čutno, romantično vsebino v zabavnem glasbenem slogu. Tako kot pri prvem, se Tanja Žagar tokrat še toliko bolj predstavlja kot avtorica glasbe in besedil. Poleg nje so na albumu kot avtorji prisotni še naš najuspešnejši kantavtor Adi Smolar, legendarni Ivo Mojzer ter večkrat nagrajena Boštjan Groznik in Metka Ravnjak Jauk. Na albumu bo pet zanimivih duetov, ki jih je zapela s povsem stilsko različnimi izvajalci, duet z legendo, izjemnim interpretom nostalgičnih balad in šansonov Kemalom Montenom, s katerim je posnela pesem Pozabi me (Zaboravi), ki sta jo skupaj zapela na letošnjem glasbenem festivalu v Šibeniku. Sledi legenda slovenske popevke Ivo Mojzer, kot Tanjin glasbeni izbranec je še Rok Ferengja iz skupine Rok`n`band, sledi legendarni Boris Kopitar in nazadnje duet z narodnozabavnim ansamblom Spev, s katerimi je zapela znamenito Slakovo pesem Minili sta že leti dve.

 
NOVI AVTO - WOLKSVAGEN SCIROCCO

Tanja vozi novo sponzorsko vozilo Avtohiše Štaleker iz Slovenj Gradca. Tokrat jo na nastope vozi poskočni Wolksvagen Scirocco.

http://24ur.com/ekskluziv/domaca-scena/tanjo-se-vedno-boli-zaradi-italijana.html

 
POMLADNO RAZPOLOŽENJE
Že ptički na veji čivkajo, da je Tanja Žagar prejela Zlato ploščo za svoj glasbeni prvenec, dvojni album Tiho, tiho čas beži. Zlata plošča je veliko priznanje prav vas, Tanjine publike in odličen izziv za nadaljevanje uspešnega dela. V zaljubljenem mesecu maju vas tako čaka kar nekaj glasbenih presenečenj. Prvo presenečenje vas čaka že to soboto, 9. maja na Bledu, ko se bo Tanja predstavila v duetu z Ansamblom Spev. Potem ko so na mnogih prireditvah in veselicah nastopili skupaj, so se namreč odločili, da nam tudi skupaj nekaj zapojejo. Za skupno pesem se obeta tudi videospot. To pa ne bo zadnji videospot ta mesec. Tanja namreč pripravlja že svoj 9 samostojni videospot in sicer za svojo pesem S tabo, ki jo je pred kratkim predstavila v oddaji Spet doma.

 

 
Zlati večer Tanje Žagar

Tanja Žagar je prejela Zlato ploščo za uspešno prodajo svojega dvojnega albuma Tiho, tiho čas beži preberi članek

 
Intervju s koncerta - Prevalje
 
<< Začetek < Prejšnja 1 2 3 Naslednja > Konec >>

Stran 1 od 3
Tanja Žagar on Facebook

Za pravilno delovanje strani uporabljamo piškotke.Podrobne informacije.

Sprejemam piškotke.

EU Cookie Directive Module Information